Instellingen

De volgende items kunnen via instellingen worden ingesteld:

• Website titel
  • Google analytics code
  • Bel mij button voor mobiel
  • Mail mij button voor mobiel

Website titel

Vul hier uw bedrijfsnaam in. Deze wordt weergegeven bij Google achter de titelnaam.

Google Analytics code

Heb je een Google Analytics account, vul dan hier je unieke code in. Deze code begint altijd met UA opvolgend door een reeks getallen.

Buttons in mobiele weergave

Hiermee activeer je de Bel mij knop en de Mail mij knop in je mobiele website. Deze worden onderaan je mobiele pagina weergeven. De informatie achter de knoppen (het telefoonnummer en het e-mail adres) kun je ingeven bij contactgegevens.