Bestanden beheren

Bij Bestanden beheren zie je een overzicht van alle afbeeldingen die je tot nu toe op de website hebt gebruikt. Ook kun je hier afbeeldingen toevoegen en verwijderen.

Ga naar Bestanden beheren in het linkermenu in de beheermodus.

Je kunt op drie manieren foto's toevoegen aan het overzicht. Overal op de website bij Kies afbeelding ga je naar de overzicht.

1. Zoek afbeelding
Klik op Zoek afbeeldingen waar gratis honderden prachtige foto's te downloaden zijn. Tip: gebruik een Engelse zoekopdracht.

2. Upload
Klik op Upload en open een afbeelding die al op je computer staat of sleep de afbeelding vanaf je beeldscherm.

3. Overzicht
Kies een afbeelding uit het overzicht die je al eens hebt gebruikt en klik op Invoegen.