Contactgegevens

Geef eenvoudig contactgegevens weer

content image

Beheer centraal de contactgegevens en geef deze op diverse plekken weer in de website.

De contactgegevens zijn eenvoudig toe te voegen op meerdere plekken in de website door op de gewenste plek het component 'Contactgegevens' toe te voegen.

Het beheer van de contactgegevens kan via het beheer aan de linkerzijde van het scherm door op 'Contactgegevens' te klikken. Beheer kan ook via het weergaveblok door op het icoon met het pennetje te klikken. De contactgegevens worden altijd centraal door de hele website beheerd.

Voorbeeld contactgegevens weergeven

HeyDo
Hortensiastraat 10
8922 HD Leeuwarden

info@heydo.online