Formulier 2.0

Zelf formulieren maken en toevoegen

Naast het standaard Contactformulier dat ingevoegd kan worden, kunnen er ook zelf formulieren gemaakt worden.

Ga naar de Menubalk aan de linkerkant in de beheer modus. Kies "Formulieren" en klik op "Toevoegen".

content image

Algemeen

Onderwerp/Titel formulier
Geef de formulieren een titel

Emailadres voor resultaten
Geef het emailadres aan waar het formulier naartoe gestuurd moet worden.

Label verzendknop
Geef aan hoe de knop aan het eind genoemd moet worden. Bijvoorbeeld "Verzenden".

Speciaal: Achter knop of Direct tonen
Achter knop betekent dat het formulier pas geopend wordt op het moment dat er op de knop gedrukt wordt. Geef in dit geval de knop een naam (label knop formulier openen). Bijvoorbeeld "Vul aanmeldformulier in".
Direct tonen betekent dat het complete formulier op de website getoond wordt.

Uitlijning
Geef aan waar het formulier op de pagina geplaatst moet worden.

Pagina openen na verzending
Kies naar welke pagina moet worden gegaan nadat het formulier verzonden is.

content image

Formuliervelden

Velden toevoegen
Klik op Veld toevoegen.

Titel bij het veld
Geef veld een titel en vink aan indien het een verplicht veld is.

content image

Tekstveld
Vul één zin in.

Uitgebreide tekst
Vul meerdere zinnen in.

Meerdere opties
Bij deze mogelijkheid kunnen meerdere opties aangevinkt worden. Zet in het vakje de opties onder elkaar door middel van de entertoets.

Enkele opties
Bij deze mogelijkheid kan er slechts één optie aangevinkt worden. Zet in het vakje de opties onder elkaar door middel van de entertoets.