Fotoalbum

Foto's weergeven als raster of slideshow

content image

Upload eenvoudig meerdere foto's en geef deze in de website weer in een raster met mogelijkheid voor slideshow weergave. Na het uploaden zijn de foto's per stuk te bewerken met het foto bewerk programma en zijn de foto's te sorteren.

Foto's toevoegen

content image

Stap 1
Voeg een nieuw 'Fotoalbum' component toe of bewerk een bestaand 'Fotoalbum' component door op het pennetje te klikken op het moment dat je met de muis over het component gaat.

content image

Stap 2
Klik op 'Upload afbeelding' rechtsboven in het venster en sleep vervolgens de afbeeldingen voor het fotoalbum naar het vak dat links verschenen is. Hierbij is het ook mogelijk om op het vak te klikken en vervolgens in de computer afbeeldingen te kiezen.

content image

Stap 3

De foto's zijn nu automatisch in het fotoalbum geplaatst op het juiste formaat. De volgorde van de foto's is vervolgens te veranderen per item door rechts op het verplaats icoon te klikken met de pijlen in vier richtingen. Mocht je een foto willen bewerken dan kan dit online door op het icoon met de druppel te klikken waardoor het foto programma zal openen.

Mocht je een foto willen verwijderen, dan kan dit door rechts van de foto op het prullenbak icoon te klikken.

Voorbeeld fotoalbum