HTML widget

Widgets vanuit andere websites of social media

content image

Met het component 'HTML widget' kun je html die aangeboden worden vanuit andere websites of social media toevoegen aan de website. Dit door de HTML te kopiëren bij de betreffende aanbieder en deze vervolgens in het 'HTML widget' bewerk scherm toe te voegen.

Widget builders

Met widget builders of generators die op diverse websites zijn te vinden, kan code gegenereerd worden die te kopiëren is in het 'HTML widget' component. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

content image

Ondersteuning HeyDo

Omdat widgets erg divers kunnen zijn en door andere partijen worden aangeboden, bieden wij geen specifieke hulp voor het gebruik van widgets. Uiteraard willen wij als HeyDo dat je wel gebruik kunt maken van deze widget en ondersteunen wij HeyDo klanten middels deze website doormiddel van beschrijvingen en video's via deze website.