Instellen > Microsoft Outlook 2013

1. Open Outlook 2013.

content image

2. Kies linksboven in het scherm voor Bestand.

content image

3. Klik op Account instellingen en vervolgens nogmaals op Account instellingen.

4. Klik op Nieuw…

5. Vink E-mailaccount aan en klik op Volgende.

content image

6. Vink de optie ‘Handmatige instelling of extra servertypen‘ aan en klik op Volgende.

7. Selecteer POP of IMAP en klik op Volgende

content image

8. Vul de gegevens in zoals in onderstaande afbeelding.

• Bij domeinnaam.nl vul je jouw eigen domeinnaam in.
  • Bij naam@domeinnaam.nl vul je jouw eigen e-mailadres in.

9. Als alle gegevens zijn ingevuld klik je op Meer instellingen

10. Klik op het tabblad Server voor uitgaande e-mail.

content image

11. Selecteer de verificatie zoals onderstaand afgebeeld.

12. Klik op het tabblad Geavanceerd.

13. Wijzig de Uitgaande e-mail (SMTP) naar poortnummer 225 en klik op OK.

14. Klik op Volgende (de account instellingen worden nu getest, zodra de status Voltooid wordt weergegeven klik je op Sluiten.

15. Klik op Voltooien.

Je email account is nu volledig ingesteld.