Instellen > Windows 8

content image

1. Klik op E-mail in het startscherm.

content image

2. Klik linksonder in het scherm op ‘Alles weergeven in Instellingen’.

content image

3. Klik rechtsboven in  het scherm op ‘Ander Account’.

content image

4: a) Klik op ‘Meer details weergeven’.

4: b) Vul je gegevens in, zie onderstaande afbeelding. Bij uw@emailadres.nl geef je jouw eigen e-mailadres op en bij “uwdomein.nl” vul je jouw eigen domeinnaam in.

Extra informatie;

Zorg ervoor dat je de exacte instellingen gebruikt zoals in de afbeelding weergegeven, denk om de poortnummers en SSL die uitgeschakeld moet zijn.

5. Klik op ‘Verbinding maken’, het account is nu toegevoegd.