Navigatie

Kleur

Er kan een aparte kleur worden geselecteerd voor de achtergrond van de navigatie en voor de teksten.

Er kan een kleur worden geselecteerd door op het betreffende kleurvakje te klikken. Naast het tekstvak verschijnt dan een kleurnummer (deze begint met een #). Als je het kleurnummer weet, dan kun je deze ook hier invullen. De gekozen kleur verschijnt nu in de voorbeeld navigatiebalk aan de bovenkant. De kleur kan verfijnd worden door de zwarte stip te verschuiven van donker naar licht. Helemaal linksboven is Wit #ffffff, helemaal rechtsonder is Zwart #000000. Via Opslaan wordt de kleur op de website toegepast.

content image
content image

Lettertype

Er kan een eigen lettertype voor de navigatie gekozen worden. Selecteer het gewenste lettertype en klik naast het blok om deze toe te passen.

content image

Tekstgrootte

Selecteer de gewenste tekstgrootte uit de voorbeelden.

content image

Knoppen

In de website worden bij bepaalde indelingen knoppen gebruikt. Deze knoppen kunnen worden opgemaakt qua vorm, kleur en lettertype.

Selecteer de knop naar keuze, (vierkant, rond met of zonder schaduw)