Nieuws

Het laatste nieuws weergeven in de website

content image

Beheer centraal het nieuws en geef deze op diverse plekken weer in de website.

Het nieuws is eenvoudig toe te voegen op meerdere plekken in de website door op de gewenste plek het component 'Nieuws' toe te voegen.

Het beheer van het Nieuws kan via het beheer aan de linkerzijde van het scherm door op 'Nieuws' te klikken. Beheer kan ook via het weergaveblok door op het icoon met het pennetje te klikken. Het nieuws wordt altijd centraal door de hele website beheerd.

Titel
Vul de titel van het nieuwsbericht in.

Publicatiedatum
Vul de titel van de datum in. De nieuwsberichten worden op volgorde van datum geplaatst. Nieuws van dezelfde datum worden op volgorde van aanmaken gemaakt. Deze volgorde kan niet gewijzigd worden.

Tekst
Vul de tekst van het nieuws in. Bij weergave worden alleen de eerste zinnen weergegeven. Daarna wordt er automatisch een Lees verder toegevoegd.

Afbeelding
De afbeelding kan na het toevoegen van het nieuws gegeven worden. Klik dan op het pennetje om het nieuwsbericht te wijzigen

Sleutelwoorden
Met sleutelwoorden kun je de nieuwsberichten in een categorie plaatsen. Als je nieuws toevoegt in een blok kun je zelf de categorie aanvinken waarop het nieuws betrekking heeft. Zo worden niet alle nieuwsberichten overal weergegeven.