Openingstijden

Geef openingstijden overzichtelijk weer

content image

Beheer centraal de openingstijden en geef deze op diverse plekken weer in de website.

De openingstijden zijn eenvoudig toe te voegen op meerdere plekken in de website door op de gewenste plek het component 'Openingstijden' toe te voegen.

Het beheer van de openingstijden kan via het beheer aan de linkerzijde van het scherm door op 'Openingstijden' te klikken. Beheer kan ook via het weergaveblok door op het icoon met het pennetje te klikken. De openingstijden worden altijd centraal door de hele website beheerd.

Voorbeeld openingstijden

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00