Pagina inhoud

De pagina inhoud is het gedeelte dat tussen je banner en pagina voet in zit. Dit is het gedeelte waar je je inhoud plaatst.Deze is per pagina verschillend. Bij de pagina inhoud kun je de volgende onderdelen instellen:

• Achtergrondkleur
  • Teksten
  • Titels
  • Knoppen

Achtergrondkleur

Er kan een kleur worden geselecteerd door op het betreffende kleurvakje te klikken. Naast het tekstvak verschijnt dan een kleurnummer (deze begint met een #). Als je het kleurnummer weet, dan kun je deze ook hier invullen. De gekozen kleur verschijnt nu in het rechtervak als voorbeeld. De kleur kan verfijnd worden door de zwarte stip te verschuiven van donker naar licht. Helemaal linksboven is Wit #ffffff, helemaal rechtsonder is Zwart #000000. Via Opslaan wordt de kleur op de website toegepast.

content image

Teksten en Titels

De teksten en de titels in de website kunnen worden aangepast qua lettertype, kleur en tekstgrootte.

Titels kunnen op verschillende manieren worden aangemaakt. Hieronder vallen o.a de Paginatitels en de titels die via het tekst en afbeeldingen blok worden aangemaakt als Kop 1,2,3 of 4.

content image
  • Lettertype

Er kan een apart lettertype worden gekozen voor je teksten en titels. De lettertypes zijn onderverdeeld in verschillende categorieen zodat het makkelijker kiezen is.

content image
  • Kleur

Er kan een aparte kleur worden geselecteerd voor de teksten en de titels.

Er kan een kleur worden geselecteerd door op het betreffende kleurvakje te klikken. Naast het tekstvak verschijnt dan een kleurnummer (deze begint met een #). Als je het kleurnummer weet, dan kun je deze ook hier invullen. De gekozen kleur verschijnt nu in het rechtervak als voorbeeld. De kleur kan verfijnd worden door de zwarte stip te verschuiven van donker naar licht. Helemaal linksboven is Wit #ffffff, helemaal rechtsonder is Zwart #000000. Via Opslaan wordt de kleur op de website toegepast.

content image
  • Tekstgrootte

Je kunt de grootte van de teksten en de titels zelf bepalen. Selecteer de juiste grootte en klik naast het blok om deze door te voeren in de website.

content image

Knoppen

Er kunnen verschillende soorten knoppen gekozen en opgemaakt worden.

• Type

Via deze optie kun je het soort knop selecteren, met scherpe of afgeronde randen en met of zonder kleur.

content image
  • Kleur

Er kan een aparte kleur worden geselecteerd voor de achtergrond en de teksten van de knoppen.

Er kan een kleur worden geselecteerd door op het betreffende kleurvakje te klikken. Naast het tekstvak verschijnt dan een kleurnummer (deze begint met een #). Als je het kleurnummer weet, dan kun je deze ook hier invullen. De gekozen kleur verschijnt nu in het rechtervak als voorbeeld. De kleur kan verfijnd worden door de zwarte stip te verschuiven van donker naar licht. Helemaal linksboven is Wit #ffffff, helemaal rechtsonder is Zwart #000000. Via Opslaan wordt de kleur op de website toegepast.

De geselecteerde kleur verschijnt nu in de onderste balk en is ook direct zichtbaar als je naast het blok klikt.

content image
  • Lettertype

Er kan een apart lettertype worden gekozen voor je knoppen. In het voorbeeld aan de rechterkant kun je zien hoe deze eruit komt te zien.