Webmail

content image

De webmail bij HeyDo is een volwaardig email programma. Welke je kan gebruiken als email programma, maar ook naast je eigen email programma op desktop, tabblet of smartphone. Stel je jouw apparaat of eigen email programma in met IMAP dan zal de webmail blijven synchronsiren en gelijk lopen met jouw apparaten.

Lees hieronder verder hoe je gebruik maakt van de webmail en wat de mogelijkheden heden.

content image

Webmail openen

asdfsadfdsafas

content image

Email bekijken

content image

Email opstellen en versturen

content image

Contacten

Klik boven in het scherm op 'Contacten' om contacten weer te geven, aan te maken en te beheren. Deze contacten kun je gebruiken bij het opstellen van emails.

content image

Weergavenaam instellen

Ga bovenin het scherm naar 'Opties' en klik vervolgens aan de linkerkant op 'Algemeen' > 'Algemene instellingen'.

Aan de rechterkant kun je nu een bovenaan achter het label 'Weergavenaam' de naam instellen welke de ontvanger van jouw email als afzender ziet.

content image

Automatisch antwoord

Ga bovenin het scherm naar 'Opties' en klik vervolgens aan de linkerkant op 'Email' > 'Automatisch antwoord'.

Aan de rechterkant kun je vervolgens een bericht opstellen welke automatisch naar de afzender van inkomende email wordt verzonden. Denk bijvoorbeeld aan afwezigheid / vakantieberichten.

content image

Doorverwijzing

Ga bovenin het scherm naar 'Opties' en klik vervolgens aan de linkerkant op 'Email' > 'Doorverwijzing'.

Aan de rechterkant kun je nu een emailadres opgegeven waar inkomende emails automatisch naar worden doorgestuurd.

content image

E-mail handtekening

Ga bovenin het scherm naar 'Opties' en klik vervolgens aan de linkerkant op 'Email' > 'E-mail handtekening'.

Aan de rechterkant kun je nu een email handtekening toevoegen en opmaken welke onder emails wordt weergegeven.

content image

Verbruik emailaccount

Klik rechtsonderin het scherm op 'Verbruik' of aan de linkerkant in de mappen structuur op 'Postbus-info' en geef het actuele verbruik weer.

content image

Wachtwoord wijzigen

Ga bovenin het scherm naar 'Opties' en klik vervolgens aan de linkerkant op 'Inloggen' > 'Inloggen'.

Aan de rechterkant kun je vervolgens een nieuw wachtwoord instellen voor de email account.